cv format 295
cv format 2057
cv format 2048
cv format 2058
cv format 222
cv format 2056 word

Download direct een origineel CV format

Er is keuze uit vele onderscheidende CV formats die direct zijn te downloaden. Je ontvangt elk CV format in 5 verschillende kleurtinten, inclusief een gratis sollicitatiebrief format.

Een CV format downloaden, zo werkt het

dienst cv downloaden

De voordelen onder elkaar

  • Keuze uit een groot aanbod van unieke en originele CV-formats voor elke functie
  • Elk CV-format wordt is 5 kleuren geleverd!
  • GRATIS sollicitatiebrief format in dezelfde stijl
  • Je profielfoto kan worden bijgesneden en verwerkt in het CV-format
  • Zelf aan te passen met Microsoft Word
  • Levering: Per e-mail | Gebruik: Per direct!

Prijs: € 27,50

Alleen maar klantgerichte service

Onze klant is koning en dat merk je aan de enthousiaste reacties.

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Manon

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal